OBS: På grund af ny webshop skal du oprette nyt password - klik her | Ring ved problemer med bestilling, eller med shoppen på: 86 37 10 44

Betingelser

Levering af olie.

Alle vores leverancer foregår med tankbil. Olien leveres til aftalt tid, dog kan der ved ekstreme vejrforhold forekomme forsinkelser. Der tages forbehold for Force majeure, krig, blokader, samt andre forhold der gør at vi ikke selv kan afhente olie hos vores leverandør.

Vi leverer i hele Danmark, med undtagelse af små ikke brofaste øer. Dog leverer vi på Samsø, og Bornholm.

Forsikring gennem Olieselskabernes forureningsforsikring.

Når du køber fyringsolie hos billigfyringsoliedanmark.dk er du automatisk dækket mod olieforurening og spild igennem Olieselskabernes forureningsforsikring.  Denne forsikring dækker hvis  din olietank er, lovlig, privat, mindre end 6.000 liter, og i ordentlig stand – Er dette tilfældet er den og det tankanlæg, den er forbundet med som udgangspunkt omfattet af Olieselskabernes forureningsforsikring. Den dækker udgifter, som du ifølge § 48, jf. § 49 i jordforureningslovens kapitel 5 er forpligtet til at betale som følge af forurening med fyringsolie.

Kan man returnere olien/returret ?

Ja, hvis du ønsker at returnere den olie, du har købt, skal du inden 14 dage efter levering gøre os opmærksom på hvilke fejl og mangler der er ved olien. Fyringsolien skal returneres i den stand, som den blev leveret. Omkostningerne i forbindelse med returneringen sker for kundens egen regning. Pris Iflg. aftale mellem dig som kunde, og den vognmand der skal returnere olien.

Betaling.

Hvilke betalingsformer kan jeg bruge ved online bestilling? Du kan betale den bestilte vare online med Dankort, VISA kort, Mastercard eller MobilePay. Det er også muligt at forudbetale varerne ved bank overførsel til vores konto. Ved forudbetaling bliver olien ikke leveret før pengene er på vores konto. 

Hvordan fungerer on-line betaling?

Når du betaler med betalingskort online reserverer vi via PBS et beløb på din konto. Vi kan således ikke levere mere end du har bestilt, da vi kun reserverer det beløb der svarer til bestillingen.

Således gør vi  opmærksom på, at vi ikke må/kan trække mere fra kortholder end det der er autoriseret, det vil sige at bestiller du 1000 l. må vi ikke fylde tanken op, selvom der er plads i tanken. Da det beløb du har autoriseret os til at hæve bliver større end det du har accepteret i din bestilling.

Den reelle betaling foregår først efter, at olien er fyldt på, og vi har den endelige pris på din levering. Hvis der mod forventning ikke kan være det bestilte kvantum i tanken, trækker vi så et forholdsvis mindre beløb svarende til prisen for det levererde antal liter.

Er det sikkert at betale online med betalingskort hos Willy Larsen, Rønde ?

 Ja, ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt til Willy Larsen, Rønde egen server - en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. Det sikrer, at ingen kan aflæse eller opsnappe de informationer, du indtaster.

Faktura/kvittering fremsendes altid på mail når leveringen har fundet sted, disse kan ikke findes på din konto i webshoppen.

Alle vores priser på olieprodukterne er i DKK pr. liter  incl. moms, og diverse afgifter efter gældende regler.

Man køber olien til gældende dagspris, på bestillingsdagen.

Ved leverancer mellem 500 og 700 liter pålægges et gebyr på kr. 500,- (Vi kan min. Leverer 500 liter.) I det øvrige Danmark ring for at få besked om der kan leveres under 700 liter, for det afhænger af vores leverandører i disse områder.

Leveringstid, max. 2-3 hverdage, dog med forbehold for ekstreme vejrforhold. Så hvis der bestilles eksempelvis fredag vil der først kunne forventes levering tirsdag.

Alternativ leveringstid angives i onlinebestillingen.

Kreditvurdering.

Willy Larsen, Rønde kan foretage en vurdering af købers kreditværdighed ved indhentning af bank- eller kreditoplysning fra RKI. Ved bestilling af fyringsolie giver køber tilladelse til indhentning af nævnte oplysninger. Willy Larsen, Rønde  forbeholder sig ret til at afslå en ordre ved angivelse af grunden hertil.