OBS: På grund af ny webshop skal du oprette nyt password - klik her | Ring ved problemer med bestilling, eller med shoppen på: 86 37 10 44

Om Willy Larsen / Billigfyringsoliedanmark.dk

Willy Larsen er en virksomhed, som er blevet drevet af den samme familie, lige siden stiftelsen i 1948. I dag ejes og drives virksomheden af Peter Pedersen, som er tredje generation i sin familie, der driver virksomheden.

Samme kerneydelse

Virksomhedens kerneydelse har stort set ikke forandret sig, siden stiftelsen. Willy Larsen har altid leveret olie- og gasprodukter til private kunder, industri og erhverv samt landbruget på hele Djursland. NU har vi udvidet så vi leverer olie i hele Danmark med undtagelse af ikke brofaste øer.

I begyndelsen blev produkterne leveret på en lille lastbil eller på knallert. I dag leveres produkterne i store lastbiler – ofte med tilkoblet anhænger.

Vægt på høj service

Hos Willy Larsen har fokus altid været på at yde den bedste service, og samtidig tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser og fordelagtige aftaler.

Ønsker De at vide mere om Willy Larsen, er De naturligvis meget velkommen til at kontakte os på vores døgnbemandede telefon 86 37 10 44, eller via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Eller ved at sende en direkte mail til lp@willylarsen.dk

Persondatapolitik:

For at du kan handle med os har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse, samt telefonnummer.

Willy Larsen, Rønde registrerer kun disse nødvendige oplysninger for at kunne levere de bestilte varer, disse oplysnigner opbevares i 5 år, og slettes derefter.

Den dataansvarlige i Willy Larsen, Rønde er Linda Vahle Pedersen der kan kontaktes på e-mail lp@willylarsen.dk Du kan til enhver tid henvende dig hvis du ønsker dine oplysnigner rettet, eller slettet.