Kategorier
Nyhedsbrev

Entreprenør Diesel B0 Ufarvet

Entreprenør Diesel er en højkvalitetsdiesel.

Flere detaljer

15,09 DKK.

Nedsat pris!

-2,00 DKK.

17,09 DKK.

Anvendelse

Entreprenør Diesel er en højkvalitetsdiesel, som kan anvendes i alle dieselmotorer i entreprenørmaskiner og andet dieseldrevet udstyr, hvorfra man ønsker mindst muligt svovl- og partikelindhold i udstødningen. Endvidere er produktet velegnet til lystbåde, da det ikke indeholder biodiesel.

Egenskaber og fordele

Entreprenør Diesel er fremstillet ved destillation af udvalgte råolier og har et kogepunktsområde fra ca. 170 °C til 360 oc. De valgte råolier giver en meget høj dieselkvalitet med gode tændegenskaber (højt cetantal I cetanindex).
Entreprenør Diesel er afsvovlet til under 10 ppm (0,001%). Produktet er derved velegnet til Euro 4 dieselmotorer, hvor udstødningen er monteret med et partikelfilter og SCR-enhed, som stiller krav om brændstof med max. 10 ppm svovl.
Entreprenør Diesel er tilsat et smørende additiv for at modvirke den reduktion af smørende egenskaber som afsvovlningen uvilkårligt medfører.


Entreprenør Diesel er yderligere tilsat et multifunktionsadditiv med egenskaber, der bevirker, at brændstofsystemet holdes rent, samtidig med at det nedsætter risikoen for korrosion betydeligt. Desuden modvirker additivet binding af vand i brændstoffet, og derved nedsætter risikoen for mikrobiologiske forekomster.
Entreprenør Diesel er i vinterperioden frostsikret ned til - 24 ocog er ikke tilsat petroleum.

Begrænsning

Produktet bør ikke anvendes til erhvervs skibe, da flammepunktet kan være under 61 °C, som er det regelmæssige krav. Til køretøjer og maskiner som anvendes på offentlig vej skal der anvendes Transport Diesel B7, som er tilsat den lovpligtige mængde biodiesel

Specifikationer: EN 590: 2010

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Skriv din anmeldelse

Entreprenør Diesel B0 Ufarvet

Entreprenør Diesel B0 Ufarvet

Entreprenør Diesel er en højkvalitetsdiesel.

Skriv din anmeldelse

3 andre varer i samme kategori: