Kategorier
Nyhedsbrev

Transport Diesel B7 (tilsat 6,8% bio)

Transport Diesel er en kvalitetsdiesel.

Flere detaljer

14,36 DKK.

Nedsat pris!

-1,60 DKK.

15,96 DKK.

Anvendelse

Transport Diesel er en kvalitetsdiesel, som kan anvendes til dieselmotorer f.eks. i person- og varebiler, lastbiler og busser hvor der kræves en dieselolie som opfylder EN 590 standarden.
Transport Diesel anbefales til blandede driftsforhold, hvor man ønsker at bibeholde motorens ydeevne optimalt samt minimere driftsomkostningerne.

Egenskaber og fordele

Transport Diesel er fremstillet ved destillation af udvalgte råolier og har et kogepunktsområde fra ca.
170 oc til 360 oc. De valgte r§olier giver en meget høj dieselkvalitet med gode tændegenskaber (højt cetantal I cetanindex).
Transport Diesel er afsvovlet til under 10 ppm (0,001 %). Produktet er derved velegnet til nyeste motorteknologi, hvor udstødningen er monteret med partikelfilter eller SCR-filter, som stiller krav om brændstof med max. 10 ppm svovl.
Transport Diesel er tilsat biodiesel som opfylder EN 14214, for at begrænse C02 udslippet til omgivelserne.
Transport Diesel renser og renholder brændstofsystemet og specielt motorens indsprøjtningsdyser, for at sikre optimale driftsbetingelser.

 Transport Diesel skummer mindre under tankning, hvilket gør det nemmere og hurtigere at fylde tanken, uden at pistolen slår fra før tanken er fuld.

Transport Diesel nedsætter risikoen for korrosion.

Begrænsning

Produktet bør ikke anvendes til fiskeri- og marineformål, da flammepunktet kan være under 61 °C, som er det regelmæssige krav.

Oplagringstanke og tankene på køretøjet skal holdes fri for kondensvand, da der ellers er risiko for biologisk vækst, også kaldet Dieselpest.

Specifikationer EN 590:2010

Ingen kundeanmeldelser for tiden.

Skriv din anmeldelse

Transport Diesel B7 (tilsat 6,8% bio)

Transport Diesel B7 (tilsat 6,8% bio)

Transport Diesel er en kvalitetsdiesel.

Skriv din anmeldelse

3 andre varer i samme kategori: